Skræddersyede løsninger til en fair pris

Som faguddannet el-mand med et stort hjerte for musik har jeg altid dyrket den helt rigtige lyd til de enkelte locations.

Jeg har tidligere installeret lydanlæg i private hjem for B&O for Radio & TV-Eksperten, og har gennem årene stået for fast installation af AV-løsninger, PA-udstyr og forskellige andre lydinstallationer hos idrætsforeninger, forsamlingslokaler og institutioner.
Jeg sørger for at matche den enkelte kundes behov med det helt rigtige udstyr – hverken mere eller mindre. Det betyder, at jeg står for at afdække mulighederne i lokalerne og indkøber og monterer udstyret.

Det giver dig en skarp løsning til en fair pris - og jeg kører ikke, før det virker!

FTO

FTO – Funktionel Træning Odense tilbyder mange forskellige former for fysioterapeutisk træning. Da de flyttede ind i nye lokaler på 600 m2, manglede de god lyd til at understøtte aktiviteterne. Djapp Music hjalp med at sammensætte den rigtige løsning, hvor træningsfaciliteterne kunne opdeles i to sektioner med separat lyd. Vi byggede et trådløst PA-anlæg, som de forskellige trænere nemt kan logge på via deres smartphones eller tablets, samt tilkoble headsets. Det betyder, at trænerne selv kan deltage i træningen på gulvet uden "tekniske afbrydelser" når musikken skal skiftes. Anlægget er 100% dimensioneret efter FTO's behov, og alt er sammensat og installeret af Djapp Music.

"Vi følte os i trygge hænder fra starten, fordi Djapp forstod vores specielle behov og præsenterede os for den helt rigtige løsning, hverken mere eller mindre. Anlægget er en vigtig del af vores daglige aktiviteter, og vi kan konstatere, at det lever helt op til vores forventninger", fortæller medindehaverne Kasper Ringsholt og Mette Andersen.