Skræddersyede løsninger til en fair pris

Som faguddannet el-mand med et stort hjerte for musik har jeg altid dyrket den helt rigtige lyd til de enkelte locations.

Jeg har tidligere installeret lydanlæg i private hjem for B&O for Radio & TV-Eksperten, og har gennem årene stået for fast installation af AV-løsninger, PA-udstyr og forskellige andre lydinstallationer hos idrætsforeninger, forsamlingslokaler og institutioner.
Jeg sørger for at matche den enkelte kundes behov med det helt rigtige udstyr – hverken mere eller mindre. Det betyder, at jeg står for at afdække mulighederne i lokalerne og indkøber og monterer udstyret.

Det giver dig en skarp løsning til en fair pris - og jeg kører ikke, før det virker!

Bokseklubben BK-Ringen

Bokseklubben BK-Ringen havde tidligere et almindeligt Hi-Fi anlæg, men manglede et lydanlæg med "saft og kraft", som kunne spille lokalerne ordentligt op under træning, stævner og fester. Djapp Music hjalp med at kortlægge klubbens konkrete behov og leverede en økonomisk fornuftig løsning som matchede disse. Vi sammensatte et godt grund-anlæg, som både kan kobles til fx iPads og afspille CD'er, ligesom der kan tilkobles headset. Klubben råder således nu over et kraftigt PA-anlæg, som der er mulighed for at bygge videre på efter behov, med skærme, AV-anlæg osv.

"Vi er rigtigt glade for den løsning, som Djapp Music har skræddersyet til os, og som fungerer perfekt både i hverdagen og ved større arrangementer. Vi har desuden lejet forskelligt lydudstyr hos Djapp i forbindelse med bl.a. konferencer, og er glade for den fleksibilitet, de tilbyder" fastslår bestyrelsesformand Johnny Hansen