Vi sikrer lyden til dit næste arrangement

Mikrofonstativ eller megafest?

Hos Djapp Music kan du leje lydudstyr til receptioner, firmafester, studenterfester, bryllupper, messer, fodboldstævner, teaterforestillinger osv. Om det er til den lille havefest eller den store event med 1.000 gæster, skræddersyer vi den rette løsning til netop dit behov.

Vores sortiment er bredt – du kan f.eks. både leje en lille lydpakke med færdig play-liste og højtalere, der kan sluttes til en iPhone, eller en stor pakke med DJ-pult, spejlkugle og LED-lys, der egner sig til større events og fester.

Vi er også leveringsdygtige i mixerpulte, mikrofoner og headsets til konferencer, events, teatre osv.

Som kunde kan du enten hente udstyret selv, eller efter aftale få Djapp Music til at stå for levering og opsætning. Vi går ikke før musikken spiller!

Lej lydudstyr der passer til dit arrangement!

Vare nr. 100.100

Har du brug for lydudstyr til privatfesten, receptionen, fødselsdagen eller andre sammenkomster. Og har du ikke lige muligheden for at bruge dit eget, er den "lille" pakke det rigtige valg..

Skal du bruge lidt kraftigere lyd hvor du kan tilkoble din smartphone, tablet og afspille dine favorit playlister fra nettet, så er denne pakke den helt rigtige for dig!

  • 2 stk. Aktive højttaler.
  • 2 stk. Stativer.
  • Diverse kabler.

(Hvis der ønskes flere højttalere til f.eks. fodboldstævner osv. er der også mulighed for det. kontakt da Djapp-Music.)

Prisen inkluderer ovennævnte produkter.  
Levering, installation og afhentning kan tilkøbes, ligesom sættet kan udvides med andre produkter fra Djapp Music

Pris fra - inkl. moms
kr. 500,-